Randers skal være kendt i Randers

af | jan 15, 2021

Lad os drage nytte af den lidt umulige situation vi er i på grund af Coronaen. Lad os bruge tiden – som vi helt reel ikke ved, hvor længe varer – til at gøre noget godt for os selv og for Randers. Det er overskueligt og ufarligt, når vi bare passer på og tager hensyn til hinanden.

Lad os bruge tiden til at se ind i en ny fremtid, som den måske vil se ud de næste par år. Det vil Turistforeningen se som sin helt oplagte opgave at stå i spidsen for.

I Turistforeningen har vi altid arbejdet med det nære, med rødderne i Randers og Omegn, og vi har set værdien af alle de historier og gode oplevelser, som vi omgiver os med hver dag. Uden at vi som randrusianere helt har forstået alt det fantastiske, vi har. Vi har TALT meget om branding og markedsføring, vi har TALT om ”at tale Randers op”, vi TALT om alt det fantastiske, som er unik for Randers, den smukke natur med Gudenåen og Randers Fjord, Fussingø og hele det smukke kronjyske område.

VI VIL VISE DET.

Show it, don’t tell it – er der et godt PR-slogan der hedder.

I den kommende tid – når Corona tillader det – vil vi lancere en række arrangementer, som med garanti vil gøre Randers kendt i Randers og som vil gøre os stolte af Randers.

Turistforeningen i Randers og Omegn har et kæmpe netværk at trække på. Vi lader os gerne inspirere af vores medlemmer, som tilsammen med deres interesse for Randers og Omegn har en kæmpe viden om Randers.

Det første arrangement med besøg på Nørrejyllands Tøjhus og Skovbakken var fastsat til november 2020. Det smertede, at vi på grund af coronarestriktioner måtte aflyse. Der var mere end 90 tilmeldte. Det ser vi frem til vil lykkes igen.

Vi vender tilbage med det arrangement og andre, der er i støbeskeen, så snart vi er på sikker grund med Coronaen.

 

Gode tilbud, som giver gode lokale oplevelser:

Sammen med GoRanders kan vi tilbyde:

1 ½ times byvandring i det gamle Randers med en kyndig Randers Guide.
I må være op til 15 personer. Pris kr. 850.
Læs mere om det tilbud på dette link: Byvandring i Randers eller kontakt GoRanders, amk@goranders.dk

Gavekort ”Byvandring i det gamle Randers”
En god gave er et gavekort på En Byvandring i det gamle Randers. Pris kr. 850,-. Kan bestilles hos
GoRanders, amk@goranders.dk  eller se på: Gavekort Randers.