Vi tror på, at Randers skal kæmpe for Randers i 2021

af | jan 10, 2021

Vi glæder os til liv og glade dage i byens gader og på torve, samt til glade vandrere og cyklister i vores natur og gæster på vores attraktioner. Men det kommer ikke af sig selv. Konkurrencen om de danske feriegæster bliver benhård i 2021, hvor det må forventes få internationale gæster. Nabobyerne ruster sig til ved egen kraft og med et lokalt samarbejde at tage konkurrencen op. Hver Kommune kommer til at kæmpe hver sin kamp. Man tager skeen i egen hånd. Aarhus Kommune har lige givet en ekstraordinær bevilling på 6 mio kr. hvor af de 2 er til kick start af turismen, når vi igen må bevæge os rundt og være sammen. Silkeborg, Horsens og Viborg arbejder også med lokale initiativer for ekstra kommunale midler. Dette dog på mere permanente ordninger.

Byerne kommer til at stå i en indbyrdes konkurrencesituation, fordi det nu kun er det danske marked, man kan rette kampagnerne imod. Det store østjyske turismesamarbejde med VisitAarhus som operatør er godt til de internationale markeder og til nye markeder. Her er der brug for fælles kræfter.

Vi tror på, at vi skal stå sammen i Randers for at sikre os vores del af den østjyske turisme-omsætning. Turistforeningen vil i samarbejde med GoRanders, vores medlemmer og interessenter se på, hvordan vi kan gøre en ekstraordinær indsats FOR Randers.